Telefoonnummer:
0418-581250
Telefoonnummer: 0418-581250

Medewerkers

Jan Boone

Jan Boone
Apotheekhoudend huisarts BIG: 59033208901

Ik heb eerst de opleiding tot fysiotherapeut gevolgd te Arnhem, waarna ik twaalf jaar heb gewerkt als fysiotherapeut in een ziekenhuis te Velp. Ik heb in die tijd de geneeskunde opleiding te Nijmegen gevolgd waar ik in 1995  ben afstudeerd. Na mijn geneeskundeopleiding ging mijn belangstelling uit naar de huisartsgeneeskunde en de gynaecologie. Dit was de reden dat ik na de geneeskunde opleiding twee  jaar  als chirurgisch en gynaecologisch assistent in het Slingelandziekenhuis te Doetinchem heb gewerkt. Ik heb uiteindelijk toch gekozen voor de huisartsgeneeskunde, welke opleiding ik in Utrecht gevolgd heb. Ik ben in 1999 afgestudeerd als huisarts. Ik ben vanaf 2000 werkzaam in Herwijnen.

Ik ben op alle dagen aanwezig behalve op de woensdag.

Mariëlle Schouten

Mariëlle Schouten
POH-Somatiek

Marielle is Praktijk Ondersteuner Huisarts Somatiek. Door haar vooropleiding en werkervaring als verzorgende IG is zij goed bekend met het werken in de zorg. 

Een praktijk ondersteuner van de huisarts is iemand die de huisarts ondersteund in het begeleiden van mensen met een chronische ziekte zoals suikerziekte, longziekten en hart- en vaat ziekten. Daarnaast begeleidt zij ook ouderen zonder chronische ziekten.

Zo kunt u ook bij haar terecht voor de 24 uursbloeddrukmeting, de longfunctiemeting, foto's maken van huidafwijkingen, hartfilmpjes, hartritmeregistraties, zwachtelen en nog veel meer zaken.

Marielle is op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag aanwezig.

Marja Ploeg
POH-GGZ

Marja Ploeg is in de praktijk werkzaam als Praktijkonder GGZ. Zij ondersteunt mensen die te maken hebben met diverse psychische en praktische problemen. Dat kn van alles zijn, zoals bijvoorbeeld verdriet, rouw, werkproblemen, overbelasting, relatieproblemen etc. De functie van POH-GGZ is een relatief nieuwe functie in de huisartsenpraktijken en is in eerste instantie ontstaan als een bezuinigingsmaatregel van de overheid. Niet alle zorg mag meer doorverwezen worden naar de GGZ. Dat is de reden waarom deze zorg in de huisartsenpraktijk wordt aangeboden, veel patienten ervaren het als een laagdrempelige plek waar je met je verhaal terrecht kan en een stukje ondersteuning kunt ontvangen. Deze zorg kost u als patient niets en gaat ook niet ten koste van het eigen risico.

Marja is een HBO opgeleide Praktijkondersteuner-GGZ met aanvullende opleidingen op het gebied van Oplossingsgerichte Therapie en Cognitief Gedragstherapie.

Marja is elke dinsdag aanwezig in de praktijk.

Annemiek de Wit
POH-J-GGZ

Annemiek is in 2002 in Utrecht afgestudeerd als neuropsycholoog en heeft zich daarna verder gespecialiseerd in de kinder- en jeugdpsychologie. De afgelopen jaren heeft Annemiek onderzoek en behandeling gedaan bij diverse kinderen en jongeren met problemen in hun ontwikkeling. Naast haar werk als praktijkondersteuner werk ze ook als kinder- en jeugdpsycholoog in het sociaal team van Lingewaal en heeft Annemiek een eigen psychologiepraktijk voor kinderen en jongeren binnen de basis-GGZ.

Annemiek is elke vrijdagochtend aanwezig.

Carla van Doorn - Sonder

Carla van Doorn - Sonder
Apothekersassistente

Carla is verantwoordelijk voor alles wat met de apotheek te maken heeft. Ook verzorgt Carla de Baxtermedicatie. Onder Baxtermedicatie verstaan wij dat de medicijnen per gift in een zakje zitten. Deze zakjes zitten dan weer op een rol en zijn voldoende voor twee weken.

Carla is aanwezig op dinsdag, donderdag en om de week op vrijdag.

Alie de Man - van Krugten

Alie de Man - van Krugten
Apothekersassistente

U kunt bij Alie terecht voor zaken die met de apotheek te maken hebben.

Alie is op dinsdag en woensdag aanwezig.

Trix Gijsen - Schraders

Trix Gijsen - Schraders
Doktersassistente/apothekersassisten (inval)

Trix is zowel doktersassistente, als apothekersassiste (inval).

Zij heeft naast haar opleiding apothekersassistente (1981) in februari 2006 haar diploma doktersassistente behaald en is sindsdien werkzaam als doktersassistente en regelmatig helpt zij mee in de apotheek.

U kunt bij haar voor diverse verrichtingen terrecht zoals uitstrijkjes, oren uitspuiten, injecties, wratten aanstippen, bloeddruk meten, wondverzorging, zwachtelen etc.

Trix werkt op maandag, dinsdag en woensdagochtend.

Adrien van Wijk

Adrien van Wijk
Apothekersassistente/Doktersassistente

Adrien is apothekersassistente en doktersassistente. U kunt bij haar terecht voor allerhande zaken. Daarnaast is Adrien ook degene die zich bezighoud met het apotheekkwaliteitensysteem.

Adrien is op maandag, donderdag en om de week op vrijdag aanwezig.

Melissa de Jongh

Melissa de Jongh
Doktersassistente / Apothekersassistente

Melissa is de jongste van het team en sinds 1 februari 2016 werkzaam in de praktijk.

Melissa heeft in juni 2015 haar diploma doktersassistente behaald en heeft in november 2017 haar diploma apothekersassistente behaald.

U kunt bij haar voor diverse verrichtingen terecht zoals oren uitspuiten, injecties, wratten aanstippen, bloeddruk meten, hartfilmpje, wondverzorging etc.

Melissa is werkzaam op de maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Saskia van Boxmeer

Saskia van Boxmeer
Administratief medewerkster

Saskia is op dinsdag aanwezig.

Contact

Spoednummer 0418-582492
 

Huisartspraktijk Herwijnen

Zworrelstraat 81
4171 AH HERWIJNEN
Telefoon:
0418-581250
Fax:
0418-581375
assistente@hapherwijnen.nl
apotheek@hapherwijnen.nl
administratie@hapherwijnen.nl

Patiëntportaal nieuw

patportaal