Telefoonnummer:
0418-581250
Telefoonnummer: 0418-581250

Praktijkondersteuners

POH-Somatiek Marielle Schouten

In het kader van een aantal chronische ziekten zoals, Diabetes Mellitus (suikerziekte), COPD (longziekte) en Hart en vaatziekten (CVRM) zijn speciale spreekuren ontstaan. Deze spreekuren worden gehouden door een Praktijkondersteuner Huisarts.

Bij ons in de praktijk is er op dit moment een spreekuur voor mensen met diabetes en hart-vaatziekten. Dit spreekuur wordt gedaan door Marielle. Zij is hiervoor opgeleid en volgt hiervoor nascholingen. Na een consult bij Marielle bespreekt zij alles met dokter Boone.

De controles voor de mensen met Diabetes kunnen wisselen van 2 tot 4 maal per jaar. De controles voor CVRM vinden 1 maal per jaar plaats.

Voor alle vragen met betrekking tot Diabetes en CVRM kunt u dus bij Marielle terecht.

Marielle is aanwezig op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

 

POH-GGZ Marja Ploeg

Marja ondersteunt vanuit de huisartsenpraktijk mensen die psychische of praktische hulp nodig hebben. Veel psychologische hulp wordt niet meer vergoed. Reden waardoor deze zorg in de praktijk aangeboden wordt. Deze zorg kost de persoon niets en gaat ook niet ten laste van het eigen risico.

Marja is elke dinsdag in de praktijk aanwezig. Via de assistente kunt u altijd een afspraak bij haar inplannen.

 

POH-Jeugd GGZ Annemiek de Wit

Sinds maart 2016 werkt Annemiek als praktijkondersteuner POH-J-GGZ in de praktijk van dr. Boone, speciaal voor kinderen, jongeren en hun ouders. U kunt bij haar terecht met vragen over de ontwikkeling van uw kind, bijvoorbeeld op het gebied van leren, communicatie, gevoelends/stemming, gedrag en sociale contacten. Ook kunt u met vragen op het gebied van de opvoeding bij haar terecht.

Annemiek is elke vrijdagochtend in de praktijk aanwezig. In overleg met de huisarts kan er voor u en/of uw kind een afspraak worden ingepland, u kunt dit doen via de assistente.

Contact

Spoednummer 0418-582492
 

Huisartspraktijk Herwijnen J. Boone, huisarts

Zworrelstraat 81
4171 AH HERWIJNEN
Telefoon:
0418-581250
Fax:
0418-581375
assistente@hapherwijnen.nl
apotheek@hapherwijnen.nl
administratie@hapherwijnen.nl

Patiëntportaal nieuw

patportaal