Telefoonnummer:
0418-581250
Telefoonnummer: 0418-581250

Huisartskliniek Herwijnen

HUISARTSKLINIEK HERWIJNEN

OOGLIDCORRECTIE IN HERWIJNEN

Stoort u zich aan uw overhangende oogleden? Heeft u last van verminderd zicht of zelfs hoofdpijn? En woont u in of in de omgeving van Herwijnen? Maak dan kennis met dokter J. Boone en zijn kliniek in Herwijnen.

Bovenooglidcorrectie: waarom Huisartskliniek Herwijnen?

Dokter J. Boone is een zeer ervaren cosmetisch huisarts. Hij runt zijn kliniek in Herwijnen waar hij op een effectieve manier hangende oogleden aanpakt.

Bij Huisartskliniek Herwijnen kiest u voor een:

  • Gratis, eerlijk en vrijblijvend adviesgesprek;
  • Laagdrempelig en vertrouwd gevoel;
  • Kleinschalige kliniek, dus veel tijd en aandacht voor iedere cliënt;
  • Ervaren cosmetisch huisarts.

Behandelaanbod Huisartskliniek Herwijnen

Het doel van dokter J. Boone is om mensen zo jeugdig en fris mogelijk eruit te laten zien, zonder dat er een onnatuurlijk effect ontstaat. De omgeving mag niet zien dat u behandeld bent. Een btxbehandeling moet daarin net zo gewoon kunnen zijn als een schoonheidsspecialiste of pedicure behandeling. U kunt bij Huisartskliniek Herwijnen terecht voor de volgende behandelingen:

  • Bovenooglidcorrectie

Maak kennis met dokter J. Boone

Na eerst werkzaam geweest te zijn als fysiotherapeut besloot dokter J. Boone geneeskunde te gaan studeren aan de Radboud universiteit te Nijmegen. Na het afstuderen heeft hij twee jaar als assistent Chirurgie gewerkt in het Slingeland ziekenhuis te Doetinchem. Zijn interesse ligt bij chirurgie doch vanwege de breedte van het vak nam hij het besluit om vervolgens de huisartsopleiding in Utrecht te gaan volgen, die hij in 1999 heeft afgerond. Dokter J. Boone nam in 2000 een apotheekhoudende plattelandspraktijk met verloskunde over omdat hij graag de geneeskunde in de volle breedte wil uitvoeren. In 2014 stopte hij met de verloskunde om zich te gaan richten op iets anders. Na het bouwen van een gezondsheidcentrum ging hij zich meer richten op chirurgische behandelingen.

“Sinds twee jaar ben ik een dag minder spreekuren gaan draaien omdat ik mijn vak verder wilde verdiepen en verbreden. Ik ben mij gaan specialiseren in cosmetische ingrepen zoals ooglidcorrectie. Ik merk dat een kleine ingreep een grote impact kan hebben op het leven van mensen. Op deze manier kan ik het mooie huisartsenvak nog verder verbreden met een kant die door veel huisartsen als minder belangrijk gezien wordt. Vanwege het continueren van de kwaliteit heb ik mij aangesloten bij Huisartskliniek”.

Gratis adviesgesprek Huisartskliniek Herwijnen

Wilt u weten wat dokter J. Boone en zijn assistente Melissa voor u kunnen betekenen? U bent van harte welkom voor een persoonlijk adviesgesprek bij Huisartskliniek in Herwijnen. Dit gesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend.

Bij Huisartskliniek Herwijnen kiest u voor een:

  • Gratis en eerlijk adviesgesprek
  • Laagdrempelig en vertrouwd gevoel
  • Ervaren cosmetisch huisarts
  • Warm welkom in de streek de Betuwe

Contact

Spoednummer 0418-582492
 

Huisartspraktijk Herwijnen J. Boone, huisarts

Zworrelstraat 81
4171 AH HERWIJNEN
Telefoon:
0418-581250
Fax:
0418-581375
assistente@hapherwijnen.nl
apotheek@hapherwijnen.nl
administratie@hapherwijnen.nl

Patiëntportaal nieuw

patportaal